22 aug: Honolulu (Hawaii)

Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu
Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu

Deze morgen zijn we, na het ontbijt bij Denny’s, een lange route gaan maken met de auto. De eerste stop was bij de Byodo In. Dit is een Japanse tempel met een Boeddhabeeld er in. In de vijvers stikte het van de goudkarpers. Hierna zijn we terug gegaan naar de weg. Onderweg kwamen we langs het Polynesian Culture Centre. Wat later kwamen we bij de Noordkust van het eiland. Het weer werd steeds slechter, eerst bewolkt, daarna regen.

2012-04-28_109

Bij Waimea wilden we naar Waimea Falls Park, maar de entree was duur en we hadden veel te weinig tijd daar. Toen maar op zoek gegaan naar die ene weg binnendoor. Nergens te vinden. Of de kaart klopt niet, of het eiland klopt niet. Nou ja, dan maar verder gereden langs de Pineapple Garden. In een flits reden we er voorbij. Rond 18.00 uur weer bij het hotel. Net op tijd om nog wat foto’s te maken van de zonsondergang. ’s Avonds zijn we naar de film geweest. Na de film natuurlijk nog een ijsje gegeten (macadamia nut en chocolate).