21 aug: Honolulu (Hawaii)

Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu
Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu

Vandaag hebben we eerst lekker uitgeslapen. Daarna zijn we bij Denny’s gaan eten. Dat was weer lang geleden. We besloten om niet veel te doen vandaag. Dus zijn we ’s middags naar het strand geweest. eerst ik, CornĂ© kwam later. Dit keer zijn we bij het open stuk zee gaan liggen. De golven waren ook veel heftiger daar. Dus met het luchtbedje de zee op. Wel een paar keer flink plat of onder gegaan.

Na het douchen zijn we weer naar Denny’s gegaan. Het duurde zeker 3 kwartier voor we eindelijk ons eten kregen. En zelfs CornĂ© kreeg na veel ‘hon’s, dears en sorry’s de goede bestelling. Na het eten hebben we nog wat geshopt. En ja hoor, na veel wikken en wegen, twijfelen, dubben, verder lopen, terug lopen, verder kijken en beslissen (of toch maar niet) hebben we eindelijk iets gevonden voor de moeders. Nu nog hopen dat ze het leuk vinden. Na deze ‘inspannende’ wandeling zijn we terug gegaan naar het hotel.