23 aug: Honolulu (Hawaii)

Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu
Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu

Lekker lang uitgeslapen en weer gegeten bij Denny’s. De ‘waitress’ van gisteren dacht vandaag nog steeds te weten wat we toen besteld hadden. Dat viel toch nog even tegen. Maar goed. Na het eten zijn we de straat overgestoken om met de free trolley nog een keer naar Hilo Hattie te gaan. Daar hebben we flink rondgesnuffeld en nog wat gekocht (Macadamia Nuts en planten). De trolley zette ons precies voor het hotel af.

Eerst weer even wat uitrusten in de koele hotelkamer. O ja, en een kokosnoot openbreken, die ik gisteren gevonden had. Dat viel nog niet mee. Hij zat stevig in de schil. Het bleek dat de noot nog niet rijp en stevig genoeg was. Ik duwde er zo doorheen. Hij zat wel vol met vocht, de melk was ook nog niet goed.

Daarna zijn we weer gaan zwemmen en zonnen. Na een tijdje hebben we de laatste Hawaiiaanse zonsondergang gezien. Hierna zijn we teruggegaan. Na het eten en natuurlijk een ijsje, hebben we nog wat naar de hoertjes gekeken en gewandeld over Kalakaua boulevard.

2012-04-28_9 2012-04-28_10