17 aug: San Franciso – Honolulu (Hawaii)

Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu
Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu

Met een airport shuttle zijn we rond 11.15 uur vertrokken naar San Francisco International Airport. Na het inchecken hebben we ergens nog een cappuccino gedronken. Toen we eenmaal in het vliegtuig zaten (Boeing 747), liep de tijd nogal uit. 13.50 uur werd 14.40 uur. Het was toch nog 5 uur vliegen naar Hawaii. En dan ook nog eens 5 uur naast zo’n akelig rotjong, dat zijn blikje seven up over CornĂ© z’n broek liet vallen. God….(peep), sh…(peep). En stilzitten kon ie ook al niet.

Maar uiteindelijk…. Aloha!! Alleen met veel regen. Dat hadden we toch niet verwacht. ’s Avonds hebben we nog even over het strand gelopen; Waikiki Beach. En ook nog wat gewinkeld. Ik heb eindelijk een hemdje gevonden, na veel toeters en bellen.

Nu zitten we op onze hotelkamer, en het is 21.50 uur, maar het voelt als 0.50 uur. Slapen dus. Het grappige is dat het bij het thuis front precies 12 uur later is, dezelfde tijd!