16 aug: San Francisco

Shannon Court Hotel San Francisco
Shannon Court Hotel San Francisco

Deze ochtend hebben we lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan. Rond half 12 zijn we met Reggie, een taxichauffeur, naar the Wharf gereden. Daar konden we om 12.45 uur met de boot mee naar Alcatraz. Het waaide flink op de boot en ook op het eiland, maar de zon scheen lekker. Vanaf Alcatraz had je een prachtig uitzicht op de Bay en de skyline van San Francisco. Via een walkman kreeg je vanalles uitgelegd over deze gevangenis. je kon ook in de cellen. Ook Al Capone heeft hier gezeten. Toen we weer terug waren op Fisherman’s Wharf, hebben we nog wat gewinkeld en maar weer eens naar de zeehonden gekeken. Met de Cable Cars zijn we teruggegaan naar Market Street. Hier nog wat rondgelopen en koffie gedronken. toen zijn we teruggegaan naar het Shannon Court hotel.

2012-04-28_128 2012-04-28_129 2012-04-28_127