18 aug: Honolulu (Hawaii)

Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu
Hawaiian Waikiki Beach Hotel Honolulu

Na het wakker worden en douchen zijn we op verkenning uitgegaan in Waikiki. Eerst wat langs het strand gelopen en daarna gewinkeld. De laatste kaarten zijn de deur uit. Hierna (en na een ijsje) zijn we teruggegaan naar het hotel; het Hawaiian Waikiki Beach Hotel. We besloten om naar Hanauma Bay te rijden. Dit was een mooie ronde baai met koraalriffen. Het strandje was niet zo veel, dus zijn we doorgereden naar de blowhole. Een parkranger had ons dat haarfijn uitgelegd (???). We hadden het niet gevonden, maar wel wat meer van Oahu gezien. Terug in Honolulu bleek het spits te zijn of zo. Het duurde even voor dat we het hotel teruggevonden hadden. Toen zijn we wat gaan zwemmen op Waikiki Beach. De golven waren flink. De kunst was om op het muurtje te blijven staan. Tja, dat viel niet mee. De golven sloegen je zo omver. Gevolg: overal blauwe plekken en een verloren trouwring!

2012-04-28_125 2012-04-28_108

Na het zonnen en de zonsondergang zijn we gaan douchen en kaarten schrijven. Daarna zijn we weer op weg gegaan. Dit keer bij Burger King gegeten en daarna zijn we naar de film geweest. We waren net op tijd. Om 21.00 uur begon de film. Toen we om 23.15 uur buiten stapten, zagen we overal de hoeren paraderen, en ook de politieagenten, die er achteraan gingen. Leuk om te zien.

 2012-04-28_124