4 aug: Cortez – Moab

Best Western canyon lands Inn Moab
Best Western canyon lands Inn Moab

2012-04-28_22 2012-04-28_24 2012-04-28_23

We waren vanmorgen al vroeg aangekomen in Moab, Utah. Dit is al de vierde staat. Om half 11 hebben we eerst koffie gedronken bij de Mac. Daarna zijn we naar het hotel gegaan, die BW Canyonlands Inn. Het weer was trouwens pet: helemaal bewolkt en volop regen.

Na het inchecken en uitrusten zijn we naar Arches National Park gereden. Dit was een gaaf park. De rotsen en bogen zagen er mooi uit. Telkens gingen we uit de auto om een stukje te lopen naar een ‘arch’. Daar zaten aardige klimmetjes bij. Halverwege de middag klaar de het trouwens helemaal op. Ja, Corné, je had gelijk. Het zonnetje scheen weer. De mooiste boog lag op ong. 1,3 km lopen. Dit was de Landscape Arch: een hele lange, smalle boog. Op de terugweg zijn  we nog even langs het  Visitor Centre gegaan om kaarten en een poster te kopen.

Toen we rond half 6 weer bij het hotel waren, hebben we eerst even gezwommen. Daarna zijn we gaan eten bij Denny’s. Daar kwamen we dat Nederlandse stelletje weer tegen. Al voor de derde keer. Om het eten te laten zakken, zijn we nog even gaan wandelen langs wat winkeltjes. Tja, die stoeprandjes ook, wat is het nut daarvan?  Je struikelt er alleen maar over en haalt een vuile voet, tenminste ik dan. Het is nu 22.30 uur en we draaien nog een wasje, want het schone goed was ver op.